Helmondse Schaakclub

Schaken overdag

 

HSC biedt vanaf februari 2019 leden en niet-leden de mogelijkheid om overdag te schaken. De locatie is (net zoals op de clubavond) de feestzaal van Snookertown. Deelname is gratis. Het nuttigen van zelf meegenomen eten/drinken is niet toegestaan. Raadpleeg de kalender op deze website voor de exacte data.

 

Deelname aan een specifieke middag is mogelijk door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk daags te voren. Per middag worden er twee partijen gespeeld, een met wit en een met zwart tegen dezelfde tegenstander. De organisatie bepaalt de indeling. Speeltijd is 40 minuten per persoon per partij, met een toevoeging van vijf seconden per zet.

 

Er wordt een klassement bijgehouden waarin een winstpartij 1 punt oplevert, een remise goed is voor een ½ punt en een nederlaag 0 punten. Aan het eind van het seizoen is er een prijs voor de beste HSC'er, en daarnaast is er ook een prijs voor het beste niet-lid.

 

Seizoen 2019-2020

Tussenstand

Uitslagen

 

Seizoen 2018-2019

Eindstand

Uitslagen

Ons clublokaal